Jessica Schedvin (@jessicaschedvin )

Jessica Schedvin

Bio Lärare och föräldraledig chefredaktör för @makthavare. Jag representerar mig själv.
Tweets 54,1K
Followers 9,0K
Following 1,2K
Account created 06-06-2011 19:45:32
ID 312226473

Twitter for iPhone : S vill gå till val på att lägga ned de flesta friskolor. Det kommer bli en spännande valrörelse ute i medelklassen där hundratusentals barn redan går i dem och ännu fler står i kö. Djärvt minst sagt.

Twitter for iPhone : Öppen Kyrka, POSK eller Frimodig kyrka. Lägg din röst på någon av de. Strunt i alla politiska partier eller semi-politiska grupper. Denna kyrkvalrörelse har varit ett tragiskt jippo, är ingen optimist för valresultatetet heller men gör vad du kan för att sparka ut partierna

Twitter for Android : Twitter do your thing! Åk 3 på Hammarkullsskolan ska skriva egna berättelser under hösten vilket kommer mynna ut i en bokreleasefest. Det hade varit så kul om något tryckeri kunde sponsra genom att trycka dessa texter som riktiga böcker.
RT=❤️

Twitter for Android : Tänk att vara Therese Verdun, 40+ och sitta och hetsa om hur minderåriga klär sig på Twitter för att sedan hitta på att vederbörande polisanmält det i försök att rentvå Hanif Bali. Går det att vara mer usel som människa?