sprayer (@sprayer92573681) 's Twitter Profile
sprayer

@sprayer92573681

GAZİ BAŞKOMUTAN MAREŞAL MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

ID: 1417605233807609860

calendar_today20-07-2021 22:00:22

3,3K Tweet

37 Takipçi

205 Takip Edilen

sprayer (@sprayer92573681) 's Twitter Profile Photo

Sikayet varcoma kendi kendimi şikayet ettim hemde alaycı şekilde ben olduğum çok belli. Ciddiye alıp onaylamışlar çözüm arıyorlarmış 🙄 SikayetvarCom kapatılsın

Faruk Mangırcı (@farukmang) 's Twitter Profile Photo

#halilkonakçıtutuklansın Beyoğlu Nusretiye Cami İmamı Ferdi Gümüşçü’den Atatürk’e hakaret edenlere cevap: “Cumhuriyetin ve Diyanet'i kuran, Kur'an'ı Kerim'in anlaşılması için meal çalışmasını başlatan, Atatürk'e edilen hakaret, iftira ve bedduaları şiddetle reddediyorum.”

#halilkonakçıtutuklansın Beyoğlu Nusretiye Cami İmamı Ferdi Gümüşçü’den Atatürk’e hakaret edenlere cevap:  “Cumhuriyetin ve Diyanet'i kuran, Kur'an'ı Kerim'in anlaşılması için meal çalışmasını başlatan,  Atatürk'e edilen hakaret, iftira ve bedduaları şiddetle reddediyorum.”
sprayer (@sprayer92573681) 's Twitter Profile Photo

Neyi paylaşamıyorsun halil? Siz ne istiyorsunuz yahu yeter! Derdiniz ne sizin ne yaptı atatürk bukadar size ? Yatıyonuz kemalistler kalkıyorsunuz atatürkçüler. oğlum ne yaptı size atatürk ve atatürkçüler amacınız ne sizin halil? Sen din adamı değilmisin? #HalilKonakcıTutuklansın

sprayer (@sprayer92573681) 's Twitter Profile Photo

Alpay bey siz neden her sıkıştığınız da vatan severlik bayrak aşırı milliyetçilik ve hatta yeri geldiğinde atatürkçülük körüklüyorsunuz insanlara? Mesela siz bir vekilsiniz; öyle mi? öyle! Ne gibi bir icraatınız oldu tvit atmanın dışında? Ben şahsen görmedim.

sprayer (@sprayer92573681) 's Twitter Profile Photo

Mesut kocagöz yalnız değildir elbet. Ancak sorun şu; bu adamın neden yatığını bilen ? 30 yıl sonra chp ye geçen belediye hazımsızlığı olabilir mi ?

sprayer (@sprayer92573681) 's Twitter Profile Photo

Turkcell kime yaranmaya çalışıyorsun sen? Vekil mi lazım sana hayırdır ? Dar gelirliye aynı paketi 800-900 liraya satıyorsun #Turkcell TURKCELL

Turkcell kime yaranmaya çalışıyorsun sen? Vekil mi lazım sana hayırdır ? Dar gelirliye aynı paketi 800-900 liraya satıyorsun #Turkcell <a href="/Turkcell/">TURKCELL</a>
Sağcı Gazete (@sagcigazete) 's Twitter Profile Photo

Sedat Peker, Maltepe’de çocuklarının önünde darp edilen baba ile ilgili yapılan “Görüşeceğiz…” ifadeli paylaşımı retweetledi.

Sedat Peker, Maltepe’de çocuklarının önünde darp edilen baba ile ilgili yapılan “Görüşeceğiz…” ifadeli paylaşımı retweetledi.