nihatt (@nihatcetin26878) 's Twitter Profile
nihatt

@nihatcetin26878

ID: 1903566240599461888

calendar_today22-03-2025 21:55:41

150 Tweet

2 Followers

25 Following

SİYAH SANCAK (@siyahsancakx) 's Twitter Profile Photo

⚫️ Sakarya’da geceliği 12.000 TL olan bungalova giden aile ampülün içinde 360 derece görüntü alan gizli kamera tespit etti. İşletmenin savunması; “Sizden öncekiler yapmıştır. Aramızda hallederdik.”

metin cihan (@metincih) 's Twitter Profile Photo

araç, menzil tarikatına ait. 2918 sayılı kanunun 71. maddesine göre sadece ambulans, itfaiye, polis, jandarma, cumhurbaşkanlığı, bakanlıklar ve üst düzey devlet görevlileri çakar kullanabilir. Ama hukuk devleti olmadığımız için paralel devlet yapılanması unsurları da kullanıyor.

Ümit Doğan (@tsumut71) 's Twitter Profile Photo

Menzil şeyhinin kızı iseniz çakarlı lüks araca binip, emniyet şeridinden giderek trafik kurallarını alt üst edebilir, diğer vatandaşların canını tehlikeye atabilirsiniz. Babanız da bu sırada kul hakkı yemenin haram olduğunu anlatıyordur.

metin cihan (@metincih) 's Twitter Profile Photo

instagram'daki bu videoya göre, menzil tarikatına ait aracın siparişi seçimden hemen önce verilmiş. seçimden hemen sonra da cumhurbaşkanlığı tarafından çakar tahsisi yapılmış. cb ve tarikatın bu yaptığı din tüccarlığı değilse nedir? (yanlışım varsa düzeltin lütfen Ali Yerlikaya)

Salih Yılmazgil MD/Hekimsen Temsilcisi (@syilmazgil) 's Twitter Profile Photo

2021 de Hekimler sekrererleriyle aynı maaşı alırken ses çıkarmayan, pratisyen hekime ₺2500; uzmana ₺5000 verilince eylem yapıp hekim maketi yakanlar, dün yaptığımız paylaşımda bizim 3000₺ artışımıza mı göz diktiniz diyorlar. Sağlık iş kolu sendikalarının hekime sağlayacağı

2021 de Hekimler sekrererleriyle aynı maaşı alırken ses çıkarmayan, pratisyen hekime ₺2500; uzmana ₺5000 verilince eylem yapıp hekim maketi yakanlar, dün yaptığımız paylaşımda bizim 3000₺ artışımıza mı göz diktiniz diyorlar.

Sağlık iş kolu sendikalarının hekime sağlayacağı
Dr. Cemil Tugay (@drcemiltugay) 's Twitter Profile Photo

Disk Genel İş Sendikasının yöneticileri dün bir bordro paylaştılar ve çalışanlarımızın düşük ücret aldığına dair kanıt olarak bu bordroyu sundular. Söyledikleri yalanı size anlatmazsam görevimi yapmamış olurum. Bordroda yanına yeşil kalem ile işaret konmuş satırlara

Disk Genel İş Sendikasının yöneticileri dün bir bordro paylaştılar ve çalışanlarımızın düşük ücret aldığına dair kanıt olarak bu bordroyu sundular.
   Söyledikleri yalanı size anlatmazsam görevimi yapmamış olurum. 
  Bordroda yanına yeşil kalem ile işaret konmuş satırlara
Tıbbiyeli Sözlük (@tibbiyelisozluk) 's Twitter Profile Photo

SUT ( sağlık uygulama tebliği ) FİYATLARI ARTTIRILMALIDIR ! SUT ( sağlık uygulama tebliği ) FİYATLARI ARTTIRILMALIDIR ! SUT ( sağlık uygulama tebliği ) FİYATLARI ARTTIRILMALIDIR ! SUT ( sağlık uygulama tebliği ) FİYATLARI ARTTIRILMALIDIR ! SUT ( sağlık uygulama tebliği )

ibrahim Haskoloğlu (@haskologlu) 's Twitter Profile Photo

Trende sigara içmesi nedeniyle uyardığı kişi tarafından öldürülen 4 çocuklu güvenlik görevlisini döverek öldüren şahsın; daha önce yine trende sigara içtiği için kendisini uyaran vatandaşları darp ettiği için tutuklandığı, bayramda tahliye edildiği ortaya çıktı. (Haberglobal)

Trende sigara içmesi nedeniyle uyardığı kişi tarafından öldürülen 4 çocuklu güvenlik görevlisini döverek öldüren şahsın; 

daha önce yine trende sigara içtiği için kendisini uyaran vatandaşları darp ettiği için tutuklandığı, bayramda tahliye edildiği ortaya çıktı. (Haberglobal)
Ayşegül Sazçalan (@aysgl_szcln) 's Twitter Profile Photo

Nihat Hekimoğlu; “Kimler Atatürk’ü sevmez?” tek tek anlatmış.. “Atatürk’ü sevmeyenler, bu memleketin bağımsızlığına, birliğine, dirliğine karşı olanlardır. 9 Eylül 1922’de İzmir’de denize dökülenlerin torunlarıdır. Yahudiler de sevmez, çünkü Atatürk onların bu topraklarda kurmak

Hikmeti Tabiyeci (@hikmettabiyeci) 's Twitter Profile Photo

Bir hayvansever olarak yanlışlıkla bu doktorun hastası olsam; günde 20 kere katliam çağrısı yapan, "hayvana su vereni 112'ye şikayet edin, su kabını alın" diyen bu kişinin bana işkence yapmayacağının garantisi var mı? Belki beni sakat bırakır. Türk Tabipleri Birliği bu profili incelediniz mi?

Bir hayvansever olarak yanlışlıkla bu doktorun hastası olsam; günde 20 kere katliam çağrısı yapan, "hayvana su vereni 112'ye şikayet edin, su kabını alın" diyen bu kişinin bana işkence yapmayacağının garantisi var mı? Belki beni sakat bırakır. <a href="/ttborgtr/">Türk Tabipleri Birliği</a> bu profili incelediniz mi?
Etkili Haber (@etkiliihhaber) 's Twitter Profile Photo

Su kesintileriyle gündeme gelen Uşak'taki Kanadalı şirkete ait TÜPRAG Altın Madeni'nin toplam 350 milyar TL'lik altın çıkarıp devlete sadece 28 milyar TL ödediği ortaya çıktı. (Prof. Dr. Mustafa Öztürk)

Su kesintileriyle gündeme gelen Uşak'taki Kanadalı şirkete ait TÜPRAG Altın Madeni'nin toplam 350 milyar TL'lik altın çıkarıp devlete sadece 28 milyar TL ödediği ortaya çıktı.

(Prof. Dr. Mustafa Öztürk)
nihatt (@nihatcetin26878) 's Twitter Profile Photo

En kısa zamanda büyük çaplı bir iş birakma ama her alanda iş birakma olmalı yoksa bu düzelmez #MemurlarHesaplasacak

GENCO (@1923_genco) 's Twitter Profile Photo

Bebekleri başında ölmek üzere olan anne kediyi ve bebek kedileri kurtarmışlar. Kalbîmi bıraktım. Ne kadar güzel insanlarda var ❤️😻