FAREED💦(@mynameisfareed) 's Twitter Profileg
FAREED💦

@mynameisfareed

lost in the sauce 💵🌪 | COYG🔴⚪️

ID:55815952

linkhttps://twitter.com/WickedGG__ calendar_today11-07-2009 11:54:52

34,3K Tweets

146 Followers

203 Following

M.K Izzuddin(@k_izzuddin) 's Twitter Profile Photo

Tak lucu ya bila murid jawab macam ni. Pendidikan kita di tahap serius. Penguasaan asas subjek teras makin merudum. Peratusan murid cicir meningkat.🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Tak lucu ya bila murid jawab macam ni. Pendidikan kita di tahap serius. Penguasaan asas subjek teras makin merudum. Peratusan murid cicir meningkat.🙏🏻🙏🏻🙏🏻
account_circle
silent sufferer(@LIL_gvup) 's Twitter Profile Photo

No Context Bola Malaysia Salah sorang player kebangsaan yang drop lepas join satu team tu. Agak2 dah berapa orang yang kes macam ni ye? Tapi takpe, janji gaji masyuk, facilities World class yedak 🙊

account_circle
BFM89.9(@BFMradio) 's Twitter Profile Photo

Korang kenal ke parti-parti yang bertanding pada PRU15? Masih keliru? Boss mintak intern kami terangkan ikut pemahaman dia...

P/S: Designer pun pengsan nak buat grafik ni. So sapot la mereka dan share laju-laju. tqqqq

1/10 ⬇️

Korang kenal ke parti-parti yang bertanding pada PRU15? Masih keliru? Boss mintak intern kami terangkan ikut pemahaman dia... P/S: Designer pun pengsan nak buat grafik ni. So sapot la mereka dan share laju-laju. tqqqq 1/10 ⬇️
account_circle