Roumanos (@aleoaleo1926) 's Twitter Profile
Roumanos

@aleoaleo1926

Η οπαδική γενοκτόνια που τρέμανε είναι πραγματικότητα • @ThelemaRules •

ID: 1679472812728242178

calendar_today13-07-2023 12:48:26

2,2K Tweet

149 Followers

51 Following

⚫⚪ (@paokland4) 's Twitter Profile Photo

Στο κέντρο της πολης υπάρχει ένα δημόσιο γήπεδο. Ενα γήπεδο που γαλουχήθηκαν γενιές και γενιές ΠΑΟΚτσηδων. Δεν μπορώ να καταλάβω την ανοησία των παραγόντων του AC PAOK | Α.Σ. ΠΑΟΚ που έφυγαν απο κει και το παραχώρησαν στο τίποτα της πόλης, όταν τόσα τμηματα τπυ συλλόγου μας είναι αστεγα.

Στο κέντρο της πολης υπάρχει ένα δημόσιο γήπεδο.  Ενα γήπεδο που γαλουχήθηκαν γενιές και γενιές ΠΑΟΚτσηδων. Δεν μπορώ να καταλάβω την ανοησία των παραγόντων του <a href="/AC_PAOK/">AC PAOK | Α.Σ. ΠΑΟΚ</a> που έφυγαν απο κει και το παραχώρησαν στο τίποτα της πόλης, όταν τόσα τμηματα τπυ συλλόγου μας είναι αστεγα.
Commandante_Taso 🇧🇬🇨🇺 (@dimitristaso) 's Twitter Profile Photo

Το μαύρο συμβολίζει το πένθος. Από τους πρόσφυγες που ίδρυσαν το σωματείο. Στον Κατσούρη. Το Νάσο. Τα παιδιά στα Τέμπη. Κ αυτά στην Ρουμανία. Μόνο σαράκι όσων αγαπάμε αυτόν τον σύλλογο οι εκδρομές. Γιατί ο ΠΑΟΚ δεν είναι δύο ώρες μια Κυριακή. Έχει επίπτωση σε όλη μας τη ζωή.

Το μαύρο συμβολίζει το πένθος. Από τους πρόσφυγες που ίδρυσαν το σωματείο. Στον Κατσούρη. Το Νάσο. Τα παιδιά στα Τέμπη. Κ αυτά στην Ρουμανία. 

Μόνο σαράκι όσων αγαπάμε αυτόν τον σύλλογο οι εκδρομές. 

Γιατί ο ΠΑΟΚ δεν είναι δύο ώρες μια Κυριακή. Έχει επίπτωση σε όλη μας τη ζωή.
⚫⚪ (@paokland4) 's Twitter Profile Photo

Βασίλη Χρήστο Γιώργο Κώστα Βασίλη Δημήτρη Θανάση Καλό ταξίδι στο φως. ΑΘΑΝΑΤΟΙ 27.1.2026

Βασίλη
Χρήστο
Γιώργο
Κώστα
Βασίλη 
Δημήτρη
Θανάση 

Καλό ταξίδι στο φως.

ΑΘΑΝΑΤΟΙ
27.1.2026
⚫⚪ (@paokland4) 's Twitter Profile Photo

Αφου δεν το κατέχετε το άθλημα τι σχολιάζετε ρε μαλάκες; Α, ξέχασα ειστε όλοι εσείς που όταν ήμαστε όλη την χρονιά 500 νοματαίοι στο γήπεδο δεν ξέρετε οτι έχει αγώνα.

pk1926 (@1926pk) 's Twitter Profile Photo

"Θα κάνει τα πάντα για να πάρει το πρωτάθλημα" ✔️ελικόπτερο κ τζα μετά από 6 χρόνια επειδή θίχτηκαν τα συμφέροντα ✔️θα πουλήσει Ντέλια 24/7 ✔️θα τρέχει νοερά με παίκτες ✔️θα ζητήσει θαύματα ✔️θα οργιάσουν οι δούλοι ✔️θα διώξει την αρνητική ενέργεια ⛔️θα ενισχύσει το αγωνιστικό

Roumanos (@aleoaleo1926) 's Twitter Profile Photo

Κρίμα να μην είναι εδώ τ αλάνι να δει τις δύο του μεγάλες αγάπες φέτος να παίζουν μπαλίτσα

Κρίμα να μην είναι εδώ τ αλάνι να δει τις δύο του μεγάλες αγάπες φέτος να παίζουν μπαλίτσα