No Name 🙅‍♂️💉❌(@NoName49557838) 's Twitter Profileg
No Name 🙅‍♂️💉❌

@NoName49557838

🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
The name above all names
#Jesus

ID:1259060568469712896

calendar_today09-05-2020 10:00:20

3,7K Tweets

59 Followers

80 Following

Dana Alk(@AlkabiDana) 's Twitter Profile Photo

Författaren Salman Rushdie blev precis knivhuggen i New York för att han ansågs häda Islam. I Sverige har vi diskussioner om att införa hädelselagar för att inte kränka vår muslimska befolkning. De vill ta över, och sjukaste är att Sverige har välkomnat hit dem för att göra det.

account_circle
Pontus Persson(@PontusPersson5) 's Twitter Profile Photo

Tioåring rånad i Göteborg. Inga rubriker i Aftonbladet, Expressen eller SVT.

När jag växte upp rånades inte tioåringar, men nu är det vardagsmat.

account_circle
Ivar Arpi(@Ivarpi) 's Twitter Profile Photo

Den som anses ha kränkt islam tycks aldrig gå fri igen. Salman Rushdie blottade en ny maktordning i och med Satansverserna. Kommer någon våga skriva som han gjorde? Vem är beredd att leva gömd resten av livet? Lättare att bara huka sig lite djupare för varje år som går.

account_circle
Isabella Maria DeLuca(@IsabellaMDeLuca) 's Twitter Profile Photo

If Donald Trump had classified documents related to nuclear weapons then why did the FBI wait over a year and a half to try and obtain them?

account_circle
Blenda W Thor(@SverigeSanning1) 's Twitter Profile Photo

Undra om vi får se samma sak om en månad? Att valmyndighetens dator plötsligt kraschar på valnatten och när den är tillbaka igen är plötsligt valresultaten helt förändrade! Bara en liten tanke… 🤔

Undra om vi får se samma sak om en månad? Att valmyndighetens dator plötsligt kraschar på valnatten och när den är tillbaka igen är plötsligt valresultaten helt förändrade! Bara en liten tanke… 🤔
account_circle
🅲🆁🅾🆆🅷🅰🆃🅴🆁 🇭🇷 🇸🇪 🇺🇦 - Slava Ukraini(@CrowHater1) 's Twitter Profile Photo

Tessan Ma 🇸🇪🇺🇦🌻❤️ Slutade också jobba övertid när jag fick behålla 32000 av 100 000 som gavs i bonus till mig för bra jobb.
Sossar dödar entreprenörskap och hårt arbetet i detta landet.

account_circle
𝕋𝕦𝕣𝕖 G 🌍(@grevture_) 's Twitter Profile Photo

morgan åberg Ping Miljöpartiet Försöker ni mörka att vindkraften tenderar att bli vår tids största miljöbovar? Är det viktigare att lägga ner fungerande fossilfri kärnkraft än att skydda haven från miljoner ton mikroplaster? Av ideologiska skäl, eller? Hyckleri.

account_circle
Lotta60(@Lotta_B60) 's Twitter Profile Photo

Luai Ahmed Katerina Janouch🐲🇸🇪✡️🇮🇱🇨🇿🐸 Det är precis vad min nordafrikanske make säger också. Vi vet inte vad vi släpper in i Sverige. Dom är inte här för att integreras, utan för att ta över! Det är tragiskt att det finns människor här som inte tror på att det finns en religion som vill döda alla otrogna.

account_circle
Luai Ahmed(@JustLuai) 's Twitter Profile Photo

Islamkritikern Salman Rushdi har blivit knivhuggen på scen i New York. Det islamistiska hotet mot västvärlden har inte ens börjat. Ni har ingen aning vad ni har välkomnat in till era länder. Lycka till med ”integrationen”.

account_circle
Amir Jawad(@amirjawadd) 's Twitter Profile Photo

Hur kan man kandidera till politiska uppdrag utan att kunna ett ord svenska? Det är helt sanslöst.

Det är hög tid att införa språkkrav för medborgarskap. Allt annat vore orimligt.

Hur kan man kandidera till politiska uppdrag utan att kunna ett ord svenska? Det är helt sanslöst. Det är hög tid att införa språkkrav för medborgarskap. Allt annat vore orimligt.
account_circle