Ak Dava (@akdava59076387) 's Twitter Profile
Ak Dava

@akdava59076387

Zafer İnanlarındır. Reisçi Hayranı

ID: 1409486546361851906

calendar_today28-06-2021 12:19:25

7,7K Tweet

2,2K Followers

2,2K Following

Erdoğan Dijital Medya (@rtedijital) 's Twitter Profile Photo

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleştirilen kabulde Brunei Büyükelçisi Noni Zurainah Haji, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a güven mektubunu takdim etti.

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleştirilen kabulde Brunei Büyükelçisi Noni Zurainah Haji, Cumhurbaşkanımız <a href="/RTErdogan/">Recep Tayyip Erdoğan</a>'a güven mektubunu takdim etti.
Erdoğan Dijital Medya (@rtedijital) 's Twitter Profile Photo

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleştirilen kabulde Somali Büyükelçisi Fathudin Ali Muhammed, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a güven mektubunu takdim etti.

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleştirilen kabulde Somali Büyükelçisi Fathudin Ali Muhammed, Cumhurbaşkanımız <a href="/RTErdogan/">Recep Tayyip Erdoğan</a>'a güven mektubunu takdim etti.
T.C. Cumhurbaşkanlığı (@tcbestepe) 's Twitter Profile Photo

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, İspanya Büyükelçisi Cristina Latorre Sancho’yu Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde kabul etti. Kabulde Büyükelçi Latorre Sancho, Cumhurbaşkanımız Erdoğan’a güven mektubunu sundu.

Cumhurbaşkanımız <a href="/RTErdogan/">Recep Tayyip Erdoğan</a>, İspanya Büyükelçisi Cristina Latorre Sancho’yu Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde kabul etti. 

Kabulde Büyükelçi Latorre Sancho, Cumhurbaşkanımız Erdoğan’a güven mektubunu sundu.
AK Parti (@akparti) 's Twitter Profile Photo

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan: Küresel sistemin tüm unsurlarıyla günümüzün gerçeklerine göre yeniden dizayn edilmesi gerektiğini söylüyoruz.

Recep Tayyip Erdoğan (@rterdogan) 's Twitter Profile Photo

Enflasyonda en zor dönemin artık geride kaldığına inanıyoruz. Şimdi programın sonuçlarını daha net göreceğimiz yeni bir döneme, dezenflasyon sürecine giriyoruz. Geçmişte enflasyonu nasıl tek haneye indirdiysek inşallah aynı başarıyı tekrar yakalayacağız.

Recep Tayyip Erdoğan (@rterdogan) 's Twitter Profile Photo

Mesleğini icra etmekten; vatanına, milletine faydalı olmaktan, öğrencilerine iyi bir eğitim vermekten başka gayesi olmayan, ancak bölücü teröristlerin hain saldırısı sonucu şehit edilen Aybüke Yalçın’ı, şehadetinin 7’nci yılında rahmetle yâd ediyorum.

Mesleğini icra etmekten; vatanına, milletine faydalı olmaktan, öğrencilerine iyi bir eğitim vermekten başka gayesi olmayan, ancak bölücü teröristlerin hain saldırısı sonucu şehit edilen Aybüke Yalçın’ı, şehadetinin 7’nci yılında rahmetle yâd ediyorum.
SÜRMENELİ (@mehmetcakir_61) 's Twitter Profile Photo

CB Erdoğan'ın arkasında görülenler yerli ve milli mühimmat değilde, rakı şişesi veya heykel olsaydı. Kemalistler Erdoğan'ın heykelini dikerdi..

CB Erdoğan'ın arkasında görülenler yerli ve milli mühimmat değilde, rakı şişesi veya heykel olsaydı. Kemalistler Erdoğan'ın heykelini dikerdi..
Yeşim57 (@yesimcilek57) 's Twitter Profile Photo

Büyük mahkeme kurulacak Herkes ettiğini bulacak O mahkemede ... Hakim de Allah... Şahit de Allah... #UyghurGenocide #HearTürkistan #FREEPALESTİNE #GazaGenocide‌

Büyük mahkeme kurulacak 
Herkes ettiğini bulacak 

O mahkemede ...
Hakim  de   Allah... 
Şahit  de   Allah...

#UyghurGenocide #HearTürkistan 
#FREEPALESTİNE #GazaGenocide‌
Recep Tayyip Erdoğan (@rterdogan) 's Twitter Profile Photo

Milletimizin ve İslam âleminin Kurban Bayramı’nı gönülden tebrik ediyorum. Bayramın kalplerimize huzur, ülkemize esenlik, Filistin ve Sudan başta olmak üzere gönül coğrafyamıza barış getirmesini diliyorum. Bayramımız mübarek olsun.

Milletimizin ve İslam âleminin Kurban Bayramı’nı gönülden tebrik ediyorum.

Bayramın kalplerimize huzur, ülkemize esenlik, Filistin ve Sudan başta olmak üzere gönül coğrafyamıza barış getirmesini diliyorum.

Bayramımız mübarek olsun.
Recep Tayyip Erdoğan (@rterdogan) 's Twitter Profile Photo

Türk Kara Kuvvetlerimizin 2233’üncü kuruluş yıl dönümünü en kalbî duygularımla tebrik ediyorum. Mazisi şanla, şerefle, nice büyük zaferle dolu Türk Silahlı Kuvvetlerimiz ile Kara Kuvvetlerimizin kahraman mensuplarını selamlıyor, aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum.

Türk Kara Kuvvetlerimizin 2233’üncü kuruluş yıl dönümünü en kalbî duygularımla tebrik ediyorum.

Mazisi şanla, şerefle, nice büyük zaferle dolu Türk Silahlı Kuvvetlerimiz ile Kara Kuvvetlerimizin kahraman mensuplarını selamlıyor, aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum.
AK Parti (@akparti) 's Twitter Profile Photo

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan: Son günlerde altı harlanan nefret ve kavga siyasetinin ne demokrasimize ne de milletimize hiçbir fayda sağlamadığını artık herkesin görmesi, kabullenmesi ve buna göre siyaset üretmesi gerekiyor.

Recep Tayyip Erdoğan (@rterdogan) 's Twitter Profile Photo

Son günlerde altı harlanan nefret ve kavga siyasetinin ne demokrasimize ne de milletimize hiçbir fayda sağlamadığını artık herkesin görmesi, kabullenmesi ve buna göre siyaset üretmesi gerekiyor. Millete hakaret edenleri kahramanlaştıranları millet asla affetmez.

Erdoğan Dijital Medya (@rtedijital) 's Twitter Profile Photo

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan: “Milletimizin mahkemelerden beklentisi ihtilafları büyütmek değil, adil bir yargılamayla anlaşmazlıkları gidermektir.”

TRHaber (@trhaber_com) 's Twitter Profile Photo

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Kosova’nın Prizren kentindeki Motrat Qirazi okulunu ziyaret etti. ▪️ Hakan Fidan öğrenciler tarafından coşkuyla karşılandı.

Recep Tayyip Erdoğan (@rterdogan) 's Twitter Profile Photo

Böylesine anlamlı bir akşamda kalplerimizi buluşturan, ruhlarımızı ve dualarımızı bir araya getiren Rabbime sonsuz hamdediyorum. Allah’ın selamı; Muhammed Mustafa Efendimizin, onun ehlibeytinin, raşit halifelerinin, tüm sahabeikiramın üzerine olsun.

Böylesine anlamlı bir akşamda kalplerimizi buluşturan, ruhlarımızı ve dualarımızı bir araya getiren Rabbime sonsuz hamdediyorum.

Allah’ın selamı; Muhammed Mustafa Efendimizin, onun ehlibeytinin, raşit halifelerinin, tüm sahabeikiramın üzerine olsun.
Recep Tayyip Erdoğan (@rterdogan) 's Twitter Profile Photo

85 milyonun emniyeti, huzuru; ülkemizin birlik ve beraberliği için fedakârca çalışan Emniyet ve Jandarma Teşkilatımız, hiç tartışmasız ülkemizin de milletimizin de kıvanç kaynağıdır. Ülkemizin dört bir yanında gece gündüz çalışan tüm emniyet güçlerimize şükranlarımı sunuyorum.

85 milyonun emniyeti, huzuru; ülkemizin birlik ve beraberliği için fedakârca çalışan Emniyet ve Jandarma Teşkilatımız, hiç tartışmasız ülkemizin de milletimizin de kıvanç kaynağıdır.

Ülkemizin dört bir yanında gece gündüz çalışan tüm emniyet güçlerimize şükranlarımı sunuyorum.