suphi horasanlı (@suphi0015hrs) 's Twitter Profile
suphi horasanlı

@suphi0015hrs

'' İnsanca yaşamak istiyorum
üstü kalsın'' (sh)

ID: 1639272535

calendar_today02-08-2013 01:04:17

4,4K Tweet

3,3K Takipçi

4,4K Takip Edilen

suphi horasanlı (@suphi0015hrs) 's Twitter Profile Photo

Oldukça anlamlı,vijdanı degil de cüzdanı önde olanın DİNİ OLSA KAÇ YAZAR ? Lütfen düşünür müsünüz ? x.com/SocialistCinem…

suphi horasanlı (@suphi0015hrs) 's Twitter Profile Photo

Komünizmin ne oldugunu bilmeyen,bilmedigi kadar da ögrenmek istemeyen SEFİLLER ;görsünler,duysun ve de okusunlar KOMÜNİZMİN NE OLDUGUNU,belki birazcık nasiplenirler.

suphi horasanlı (@suphi0015hrs) 's Twitter Profile Photo

Şu BARIŞ çıgırtkanlıgı yapanlar ah bi de çok arzuladıkları o barışı nasıl saglayacaklarını açıklasalar,açıklasalar da ögrenmiş olsak. Kapitalizmin an be an yeni yeni silahlar ürettigi,an be an savaşlar çıkattıgı bir dünya da BARIŞ,öylemi! MASAL ANLATMAYIN,masal,YASALCILAR !

Şu BARIŞ çıgırtkanlıgı yapanlar ah bi de çok arzuladıkları o barışı nasıl saglayacaklarını açıklasalar,açıklasalar da ögrenmiş olsak.

Kapitalizmin an be an yeni yeni silahlar ürettigi,an be an savaşlar çıkattıgı bir dünya da BARIŞ,öylemi!

MASAL ANLATMAYIN,masal,YASALCILAR !
suphi horasanlı (@suphi0015hrs) 's Twitter Profile Photo

CHP'Lİ BELEDİYELER HAYVAN KATLİAMINA DEVAM EDİYOR ! İzmir Seyrek'te izmir büyük şehir belediyesine ait bir hayvan hastanesi var,degişik dönemlerde buraya yaralı bir kedi ve köpek götürdüm,her ikisinide katlettiler.Yaralı her hayvan uyutuluyor ve katlediliyormuş. DUYURULUR !

suphi horasanlı (@suphi0015hrs) 's Twitter Profile Photo

CHP'li DİKİLİ belediyesi veterineri,kısırlaştırılmak üzere kendisine teslim etmiş oldugum bir kediyi,bana teslim etmeyip kısırlaştırdıktan 18 saat sonra sokaga bıraktırdıgını açıklamıştır. Bu bir caniliktir,kedide kayıptır.

Semra (@semra_mstf) 's Twitter Profile Photo

“Benim beklediğim aşk başka! O, bütün mantıkların dışında, tarifi imkansız ve mahiyeti bilinmeyen bir şey. Sevmek ve hoşlanmak başka, istemek, bütün ruhuyla, bütün vücuduyla, her şeyiyle istemek başka... “ S. Ali

suphi horasanlı (@suphi0015hrs) 's Twitter Profile Photo

Büyük Haydut ABD emperyalizmi ve onun beslemesi İsrail Devleti kan dökmeye,can almaya devam ediyor.Mazlum filistin halkı ise tüm olanaksızlıklara ragmen ölümüne direniyor. - Ya barbarlık ya Zafer ! - Filistin Halkı savaşa savaşa kazanacaktır !

Büyük Haydut ABD emperyalizmi ve onun beslemesi İsrail  Devleti kan dökmeye,can almaya devam ediyor.Mazlum filistin halkı ise tüm olanaksızlıklara ragmen ölümüne direniyor.
- Ya barbarlık ya Zafer !
- Filistin Halkı savaşa savaşa kazanacaktır !