B şeker (@feth1453) 's Twitter Profile
B şeker

@feth1453

🇹🇷🕋🇵🇸

ID: 2912715220

calendar_today09-12-2014 13:11:43

21,21K Tweet

6,6K Takipçi

6,6K Takip Edilen

B şeker (@feth1453) 's Twitter Profile Photo

Gazzede binlerce masumun öldürülmesininin müsebbibidir abd denen şeytan şimdide hiç bir uluslararası hukuk kural tanımıyor istediği ülkeye racon kesiyor istediğine ceza veriyor istediğine bomba yağdırıyor. Şeytanından bulsun emperyal siyonist terör örgütü abd israil.

MHP (@mhp_bilgi) 's Twitter Profile Photo

Manevi arınmamıza, günahlardan kurtuluşumuza vesile olması niyazımla; aziz milletimizin, Türk - İslam âleminin Berat Kandili'ni gönülden kutluyorum. Rabbim sevdiklerinden ve sevenlerinden olmayı cümlemize nasip etsin inşallah. Hayırlı kandiller. MHP Genel Başkanı Devlet BAHÇELİ

Manevi arınmamıza, günahlardan kurtuluşumuza vesile olması niyazımla; aziz milletimizin, Türk - İslam âleminin Berat Kandili'ni gönülden kutluyorum. Rabbim sevdiklerinden ve sevenlerinden olmayı cümlemize nasip etsin inşallah. Hayırlı kandiller.

MHP Genel Başkanı
Devlet BAHÇELİ
Misvak Caps (@misvakcaps) 's Twitter Profile Photo

ÖNEMLİ ⚠️ 10 dakikalık muayne için vatandaştan 4bin küsür lira söğüşleyen TÜVTÜRK düzeninden vatandaş kan ağlıyor. Bu tekele bir an önce son verilmeli, araç muayenesi çeşitli firmalara devredilerek rekabet ortamı oluşturulmalı ve ücretler makul seviyelere düşürülmelidir.

Dr. Mesut Özarslan (@ozarslanmesut) 's Twitter Profile Photo

Aziz Hemşerilerim, 31 Mart 2024 tarihinde yapılan yerel seçimlerde Keçiören halkı teveccüh göstererek büyük bir oy oranı ile şahsımı Belediye Başkanlığı’na layık görmüştür. Keçiören halkının bu teveccühü beni onore etmiştir. Mazbata alma töreninde de açıkladığım üzere, ilk günden

MHP (@mhp_bilgi) 's Twitter Profile Photo

Biz, ilk günkü gibi Türkçüyüz, Turancıyız, kaynağını Türk-İslam Ülküsünde bulan Türk milliyetçileriyiz.