GSB kredi geri ödemelerinin herhangi bir enflasyon farkı olmaksızın sadece alınan kredi rakamı üzerinden yapılmasını kararlaştırdık.
Böylece toplam 3 milyon 157 bin gencimizin öğrenim kredisi sorununu kökten çözmüş oluyoruz. Gençlerimize hayırlı olsun.
Yaptığımız 112 milyar dolarlık altyapı yatırımı sayesinde kara yollarımızdaki ulaşım hızı güvenli, konforlu hâle gelirken trafik kazası oranları ve can kayıpları da %82 düzeyinde azalmıştır.
Ülkemize 20 yılda asırlık kalkınma altyapısı kazandırmış olmakla gurur duyuyoruz.
Elini vicdanına koyan herkes kabul edecektir ki bugünün Türkiye’si 21 yıl öncesine göre daha demokratik, daha özgür, fırsat eşitliğinin olduğu bir Türkiye’dir.
Türkiye, bizim dönemimizde sadece ayağına vurulmuş asırlık prangalarını kırmadı, aynı zamanda mevcut sistemin merkezine yerleştirilmiş kast düzeninden de kurtuldu.
Yıllarca bu millete öz yurdunda parya muamelesi yaptılar. Bu milletin çocuklarının okumasını, üniversiteye gitmesini, belli meslekleri yapmasını suni sebeplerle engellediler.
Sermayeyi renklere bölerek ülkemizin gelişmesini, dünyada hak ettiği yeri almasını sabote ettiler.
Kadınların başörtülü-başörtüsüz diye ayrımcılığa uğradığı, evlatlarımızın kılık kıyafetlerinden dolayı üniversite kapılarından kovulduğu, temel hak ve hürriyetlerin yalnızca elitlere mahsus imtiyazlar olarak görüldüğü işte bu kast sistemine son verdik.
Ülkenin tüm imkânlarını hangi kökene, hangi siyasi görüşe sahip olursa olsun milletimizin tamamına seferber ettik.
21 yıldır yaptıklarımız ayakları bu topraklara basan, milletin değerleriyle barışık, ehil kadrolar elinde Türkiye’nin neleri başarabileceğinin işaretidir.
Milletimizle birlikte hak yolda ilerlemeyi, ülkemize eser ve hizmet kazandırmayı sürdüreceğiz.
AK Parti sancağını daha da yüceltmeye; davamıza, ülkemize ve şehirlerimize aşkla hizmet etmeye devam edeceğiz.
Siz hiç erkek k@pekleri birbirlerini düdüklerken gördünüzmü
Bu LGBT'Lİ ler ve destekleyenler
Demekki k@peklerden bile daha onursuz daha haysiyetsizler..
Millî Mücadele’mizin sevk ve idare merkezi, Cumhuriyetimizin kuruluşunda tarihî önemi haiz Ankara’mızın başkent ilan edilişinin yıl dönümünü tebrik ediyorum.
Bu anlamlı günde Gazi Mustafa Kemal ve silah arkadaşlarını, tüm şehit ve gazilerimizi şükranla yâd ediyorum.