8,6K Tweets

6,4K Followers

141 Following

Fredrikstad FK(@fredrikstadfk) 's Twitter Profile Photo

FFK dro i land en sterk 1-0 seier mot Sandefjord på eget kunstgress søndag kveld!

fredrikstadfk.no/nyheter/3-poen…

account_circle

⚽️ Morten Bjørlo

📸 @qwertyasno

En underholdende omgang med store sjanser begge veier, men vi er foran 1-0 til pause! 🚀 ⚽️ Morten Bjørlo 📸 @qwertyasno

33’ Stray Molde er på farten. Han spiller gjennom Kjær, men avslutningen fra dansken går rett på keeper.

FFK - SF | 1-0

30’ MÅÅÅÅÅÅÅÅÅL!!!!
Sørløkk slår en strøken pasning til Bjørlo, som på elegant vis chipper ballen over keeper🤩

17’ Først varter Fisher opp med en strålende redning, før Kvile redder mesterlig på strek. Nære på for bortelaget.

FFK - SF | 0-0