İspanyol Silahlı Kuvvetleri bu manevrayı twitinde "reconnaisance patrol" olarak tanımlamakta...
Marriam Webster sözlüğüne göre bu kavram: "Düşman bölgede keşif faaliyeti olarak tanımlanıyor" (an exploratory military survey of enemy territory)
Bu görev gücünün bugün Türkiye'den ayrıldığı söyleniyor. Bu görev gücü zaten keşif kuvvetiydi... 1 hafta boyunca keşif faaliyetini bitirip ayrılmış olabilir yada ayrılmamış ve burda olmasına rağmen yalan söyleniyor olabilir. Bilemeyiz.
Pek çok askeri güç birden topraklarımıza girdi. Bunların nerde ne yaptığını bilmiyoruz. Özel kuvvetler, keşif kuvvetleri. Bunların öncü araştırma birlikleri olduğunu da bu twitten öğrenmiş olduk.
Geri Kabul Anlaşması bir ihanet belgesidir. Geri Kabul Anlaşması, 3 kuruş karşılığında Türkiye’yi sığınmacı çöplüğüne dönüştürmek demektir.
Geri Kabul Anlaşması’ndan çıkmak Avrupa Birliği’ne ‘Al atını ….. tımarını’ demektir. Herkesin anlayabileceği şekilde anlattım.
LÜTFEN
Bu genç adamı ORMAN BAKANI yapın!
Patara... plajının kumlarını çaldılar.
Öyle üç beş kürek değil, 2 bin 168 kamyon dolusu çaldılar.
Göz göre göre talana herkes göz yumuyordu. Bir kişi hariç... Namuslu bir orman muhafaza memuru, sessiz kalmadı, hırsızlığı yargıya taşımak üzere
🎙 Muhbir -hollywood'da oynayan 14 türk'ten biri
-sitcom dizisi döneminde rekorlar kırmış, hâlâ izleniyor
-gençken bilkent üniversitesi'nde shakespeare'in eserini türkçe ve ingilizce oynamış
-8 aksanda ingilizce konuşabiliyor
ama adamı solcu olmadığı için beğendiremiyoruz 🤡
Bu ülkede huzurun ve barışın hakim olması en büyük dileğimizdir.
Ama bunun yolu terörist başının Gazi Meclisimiz çatısı altında konuşturulması asla değildir.
Millet de tarih de bunu affetmez.