Ramazan-ı Şerif paylaşınca güzel🌙
Bu Ramazan Ayında da ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın sofralarına bereket katıyoruz.
Tüm hemşehrilerimize hayırlı ve bereketli Ramazanlar diliyorum.
Yeni gelmedik, geri geldik! 😎
“Ramazan, paylaşmanın, yardımlaşmanın ve birlikte olmanın en güzel zamanıdır.” 🌙
İl Bşk. Bahri Caner Özturan, İl Gençlik Kolları Bşk. Murat Gül ve teşkilatımız ile birlikte iftarlara yetişemeyen vatandaşlarımıza iftariyelik ikramında bulunduk.
Öyle güzel bir tespit ki şapka çıkarılır 👏🏻
Valentine day (sevgililer günü) denilen papazın gününü şuursuzca kutlayan güruh bunlar.
Hristiyanların bile 31 Aralık’ta siz ne yapıyorsunuz diye gülerek izlediği güruhun ta kendileri ayrıca.
Bizi biz olmaktan utandıranların tohumları❗️
Cumhurbaşkanımız
Recep Tayyip Erdoğan:
"Uzattığımız elin havada bırakılması veya ısırılması halinde de demir yumruğumuzu daima hazır tutuyoruz."
📍Terörsüz Türkiye
Cumhurbaşkanımız
Recep Tayyip Erdoğan:
"Bu girişimin içinde şehitlerimizin aziz ruhlarını muazzep edecek, sizleri üzecek, başınızı yere eğdirecek hiçbir şey yoktur, asla olmayacaktır."
📍Terörsüz Türkiye
Alışmış zam yapmaya hiç boş geçmiyor.
Bu sene kaç rekat acaba...
______
Üstün Dökmen Sütlaç Ofsayt #BJKvKYS #sigara alvaro morata kasımpaşa icardi togg grip ulaştığı bekaret atalanta Denizli'nin Honaz
Her ramazanda olduğu gibi bu yıl da ilk iftarımızı şehit yakınlarımızla birlikte yaptık. Soframızı şereflendirdiği için her bir ailemize teşekkür ediyorum.
Milletimizin bize emaneti olan, 81 vilayetimizin tamamındaki şehit yakınlarımızı sevgiyle, saygıyla selamlıyorum.
Türkiye'de islamın değerlerini aşağılar gibi kasıla kasıla çalışanlarına mobing yap ama arap ülkelerine sıra gelince kutlamaya en ön sırada katıl. Artık bu ülkede çok zor durumdasın zorlu holding Türk halkı seni zorlayacak.
#ZorluBoykot
Hangi adımı atıyorsak Türkiye’nin ve Türk milletinin istikbali için atıyoruz.
Milletimden, bilhassa da şehit yakınları ve gazilerimizden son dönemde yaşanan gelişmeleri bu perspektiften değerlendirmelerini istiyorum.
Geçmişte darbecilerden FETÖ’ye ve diğer terör örgütlerine kadar emperyalistlerin ülkemiz içindeki maşalarının saldırılarında gereken refleksleri gösterememiş olabiliriz.
Ama artık böyle bir Türkiye yok.
Bugün her alanda güçlü, kudretli, müessir ve kolu uzun bir Türkiye var.
Müslüman mahallesinde salyangoz satmamayı öğreneceksiniz.
Devletin ve milletin gücünü tanıtacağız.
Adamsın Ergün Güler
_____
Sondakika Trump #BJKvKYS NATO
Rusya #Sigara İsrail #Cumartesi Putin