Cezzar (@cezzar2600) 's Twitter Profile
Cezzar

@cezzar2600

Uzaklaş !! Gerektiğinde ben yaklaşırım.

Afşar (Avşar)
#Zaferpartisi

bsky.app/profile/cezzar…

ID: 1539352235032956940

linkhttps://youtube.com/@eezgisevilsoruyor?si=gCulWt_bJwqXQgga calendar_today21-06-2022 20:59:19

9,9K Tweet

1,1K Followers

1,1K Following

Cezzar (@cezzar2600) 's Twitter Profile Photo

Avşarlar kürt olsaydı devletin çoktan olmuş olurdu! Osmanlı fermanına sktir çekmiş Türk boyunu, Aşiret ağası g.tü yalayan zagroslular ile bir tutma!

Cezzar (@cezzar2600) 's Twitter Profile Photo

Israrla bu herife mikrofon vermeyin dedikçe konuşturan tüm Zaferliler bu konuşmanın ortağıdır. Şimdi boşuna küfür etmeyin bu adama şişirenler odasında konuşturan sizlerdiniz. Özellikle bu herif için beni ta Ali Dinçer bey'e şikayet eden 2 orsbu vardı.

Cezzar (@cezzar2600) 's Twitter Profile Photo

Chp içindeki leş dersim lobisi kadına nasıl saldırmış, pisliklerin hür iradeye bile saygıları yok!! Burcu hanım bildim bileli kaliteli bir chp'lidir. Oturup Düşünsün chp biz ne halt ediyoruz diye!!

Cezzar (@cezzar2600) 's Twitter Profile Photo

Maraş katliamında Emniyet müdürüydü kendisi, polise müdahale ettirmediği söyleniyor dosya halen açılmadı . 111 can katledildi 529 ev yakıldı.

Cezzar (@cezzar2600) 's Twitter Profile Photo

Yırtık postalının altına saman tıkayıp savaşan çılgın Türkler, 15 günde 450 km yol katederek İzmir'i özgürlüğüne kavuşturdu! Dua bile bu hızla yetişemezdi , ne anlatıyorsun ibrahimi perest?