11,11K Tweet

4,4K Followers

47 Following

CP San Cristóbal (@cpsancristobal) 's Twitter Profile Photo

🔵⚪️ | 53’ | 0-0 | Triple oportunitat ara en aquest inici de la segona. Xut col·locat de Izan que rebutja la defensa, després a boca de canó Carlos Olmo al pal i a la sortida de córner, Mario Cantí rematada fora. #SanCrisPeralada #AraÉsElMoment

🔵⚪️ | 70’ | 0-0 | Aguantant ara la presió rival, amb un jugador menys i amb molt treball d'equip. Som-hi‼️ #SanCrisPeralada #AraÉsElMoment

🔵⚪️ | 80’ | 0-0 | Seguim amb un gran desplegament físic i competint amb un jugador menys. Toca aguantar i esperar la nostra. Seguim‼️ #SanCrisPeralada #AraÉsElMoment

🔵⚪️ | 83’ | 0-0 | Quina gran ocasió de Bruno Perone, amb un xut des de el mig camp, que a tret a corner el porter. #SanCrisPeralada #AraÉsElMoment

🔵⚪️ | 86’ | 0-0 | Rematada de cap de Mario Cantí que atura el porter, a centrada de Joan Cervós. #SanCrisPeralada #AraÉsElMoment

🔵⚪️ | 90’ | 0-0 | Quin gran xut de Alberto Padilla que ha sortit fregant el pal. Som-hi‼️ #SanCrisPeralada #AraÉsElMoment

🔵⚪️ | 94’ | 0-0 | Finalitzat el partit al Camp Municipal de Ca n'Anglada. Un gran punt a casa, després de tenir que jugar amb un jugador menys durant més de mitja hora. #SanCrisPeralada 🤜🏼🤛🏼 #AraÉsElMoment 💙 📸 Sandra Dihör

🔵⚪️ | 94’ | 0-0 | Finalitzat el partit al Camp Municipal de Ca n'Anglada.

Un gran punt a casa, després de tenir que jugar amb un jugador menys durant més de mitja hora.

#SanCrisPeralada
🤜🏼🤛🏼 #AraÉsElMoment 💙

📸 <a href="/SendyDihor/">Sandra Dihör</a>

Ahir abans de l'inici del partit, es va guardar un minut de silenci en memòria de Pedro Carrasco, exàrbitre i responsable de formació arbitral del CTA a la delegació del Barcelonès, així com treballador de la Federació Catalana de Futbol. Descansi en pau. 📸 Sandra Dihör

Ahir abans de l'inici del partit, es va guardar un minut de silenci en memòria de Pedro Carrasco, exàrbitre i responsable de formació arbitral del CTA a la delegació del Barcelonès, així com treballador de la <a href="/FCF_CAT/">Federació Catalana de Futbol</a>.