Eren Avcı (@cheese__master) 's Twitter Profile
Eren Avcı

@cheese__master

Ne yapacaksın, döndüğünde devran? youtu.be/8E_rtIG-_C8 Ünsüz editör

ID: 1463506717438795778

calendar_today24-11-2021 13:56:16

4,4K Tweet

139 Followers

126 Following

Eren Avcı (@cheese__master) 's Twitter Profile Photo

Gel istediğin cadı avını Edirne'nin batısında yap. İki beyin hücreli hayatta gerçek anlamda bir yere gelememiş kişi istediği yerlere gelememe sebebi olarak kıskançlığından çatlayarak Hizmet'e dil uzatıyor. Biz başarılı oldukça zırlayacaksınız, kıskançlıktan köpüreceksiniz.

Eren Avcı (@cheese__master) 's Twitter Profile Photo

Erdoğan şuan açık açık İsrail'e yardım ediyor, Mustafa Kemal'i övüyor. Türkiye halkı alim olmasa da en azından arifse yakın zamanda bir şeyler değişebilir.

Eren Avcı (@cheese__master) 's Twitter Profile Photo

İsrail Lübnan'ı bitirdi, Suriye'yi bitirmeye başlamasına az kaldı. Komşusu Ürdün ve Mısırla sıkıntısı olsa onlara da girecek ve zamanı gelince o sorunu çıkartmaktan çekinmeyecek. Türkiye'de de Kürtleri provoke ederek karışıklık çıkartma peşinde. İsrailliler ortadoğuyu istiyorlar.