#Lezgîn #عاجـــــــــــــــــــــــل
Dewleta Tirk li Gundê Berxbotanê yê Kobanê qetilam pêk aniye, şehîd zêdeyî 10 kesan û birindar hene... agahî û dîmen tên...
Yeni bir Tayyip Erdoğan yaratılıyor, hem de “ılımlı kemalizm” soslu.
Bir soru; seçime henüz yıllar varken İmamoğlu’nu öne kim çıkardı? Ön seçim nereden çıktı? Muhalefet ekonomik ve toplumsal çöküşü yeni mi gördü acaba?
Aslında bir çok soru :)
Özgür özel soyadı gibi bir özel savaş elemanıdır ve toplumun iktidarı yerle bir edecek iradesini ve öfkesini, enerjisini başka yönlere kanalize ediyor. Bu iktidar bu denetimli muhalefetle 1. Cumhuriyeti tam tasfiye edecek ve yerine başka bir faşist 2. Cumhuriyet yaratacak .
Bu adam özel savaşın bir etki ajanıdır! Aptal ve serseriliğinin yanında buna verilen bilgilerin içine serpiştirilmiş bazı doğruların(inandırıcılık için) yanında tamamiyle özel savaşın etki ajanlığı temelindedir. Bu MİT’in kullanışlı aparatını hiçbir onurlu Kürt dinlemez.
Turk devleti şark kurnazlığı yapıyor, Önder Apo’nun tarihi çağrısını sürece yayarak güya İsrail ve ABD eksenli politikada rol almak ve Kürtler’in olası ittifaklarını engellemek istiyor. Sanırsın politika yapmaktan bir tek kendileri anlıyor! Ciddi olun!
Sen çok gereksiz bir insansın, tarihçisin güya ama Türkiye’deki tarihsel geçmişi anlamaktan çok uzaksın, iktidar için sadrazamlar, cumhurbaşkanları, başbakanlar, askerler öldüren-öldürten çirkin bir geleneği tarihsel gerçekliği anlamaktan uzaksın!
Bu salak ne demek istiyor? Hiç utanma duygun yok mu? İnsanlık onurundan birazcık da olsa nasibinizi almadınız mı?
Çok soysuz bir zamana denk geldik ve gerçekten bunun gibi kişilikler insanlığın hiçbir değerinden pay almamıştır!
Öyle anlamlı bir hakikat yolculuğu ki, öyle güzel öyle heyecan verici ki anlamak için yaşamak gerekiyor. Duygunun en soylu hali olsa gerekir. Layık olacağız, tamamına erdirmenin yolcusu olmaya devam edeceğiz. Burada,başka yerde ve her anda özgür yaşamın savaşçısı olacağız …✌️