Fotballavdelingen til Fløy IL, fra Flekkerøy utenfor Kristiansand. A-Lag i PostNord-ligaen + B-Lag i 4.div, Junior-,og aldersbest lag. floy.no

11,11K Tweet

1,1K Takipçi

904 Takip Edilen

Fløy Fotball (@floyfotball) 's Twitter Profile Photo

Fløy - Brattvåg, 1-0! Simon Valand dukker opp som «fox in the box» og tar oss i ledelsen!! Deilig!! Rett før hadde André Richstad en kjempesjanse alene med keeper⚽️

22’ Jevnspilt. Brattvåg har mer ball, skaper noen nesten-farligheter. Vi forsvarer oss godt! Store kontringsmuligheter her om vi tør å ta mer tak i ballen!

45’ Kontringsmulighet for Brattvåg. Altin, som har vært bunnsolid i dag, avverger situasjonen med den største ro. Godt å ha deg tilbake, Altin! Og der er det pause!

53’ 1-0 fortsatt. Lite sjanser begge veier. Gamachis nesten gjennom ved en anledning, men foreløpig for tamt offensivt. Rægestimen er best ute på øya nå. Synger i ett sett🎶💙Øyas stoltheeeed

60’ Valand får plutselig en enorm sjanse alene med keeper. Prøver å tuppe den forbi keeperen i steget, men keeper er med på notene. 30min igjen. Dette er viktig gutter. D æ nå d bjønnår!!

74’ Fløy med en god kontringsmulighet. Blir stoppet med hånda av en Brattvåg-spiller som allerede har gult kort. Dommer ikke enig. Lie Haaland og Ola Rønningen kommet inn for Fløy.

RICHSTAD⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️ 2-0 etter et nydelig angrep!! For en mann!! Nydelig assist av William Drange🤩

84’ Direkte rødt til spiller nummer 4 på Brattvåg. Vanskelig å se hva som skjedde, men virket riktig på reaksjon på Brattvåg-spiller. 2-0. 5 minutter igjen av ordinær tid. Heia Fløy fløy heia heia Fløy!!

Slutt. Vi vinner 2-0 mot Brattvåg⚽️⚽️💙 Solid kamp av guttene og vi tar vår andre seier på rad. Utrolig viktig⚽️ Nå er det bare å fortsette! Takk til Brattvåg Fotball for kampen, og god tur hjem!