Teröristler yaktı, sabotaj, uçak nerede, otel yapacaklar vb. dedikodularla halkı oyalarken saklanan gerçek bu: Yanan orman alarımızın dörtte biri enerji iletim hatlarından çıkan yangılarla yok oluyor. Buna ormanlardaki madencilik, turizm vb tahsislerle, odun üretimi
Günler geçti, itiraflara ve görüntülere rağmen Leman'a ve insanlara saldıran kişiler hala gözaltına alınmadı.
Ama o gün İstiklal'de toplanan İBDA-C destekçilerine tepki verdiği için bu gibi sayfalarca hedef gösterilen kadın şu an gözaltına alındı.
Elektrik dağıtım şirketinin hukukî, şirket yetkililerinin hukukî/cezaî sorumluluğu var da, o şirketi denetleyerek gerekli önlemleri almayan, işlemleri tesis etmeyen, gerekli yaptırım kararları almayan (o şirkete (lisans/izin veren) idarenin de ağır hizmet kusuru yok mu?
Soy, can al, yak ama tek kuruş vergi ödeme!
İzmir'de valinin de yangından sorumlu tuttuğu elektrik dağıtım şirketi GDZ Dağıtım hiç vergi vermiyor.
Onunla bağlantılı perakende satış şirketi Gediz Perakende de vermiyor.
Her ikisinin bağlı olduğu Aydem Elektrik de vermiyor.
Sevgili hocamız Aslı Aydemir, 30 Haziran günü Leman Dergisi önüne gelen saldırgan grupla yaşadığı tartışmanın ardından önce bu sabah ev baskınıyla gözaltına alındı, biraz önce ise akıl dışı bir gerekçeyle tutuklandı. Hocamızın masumiyeti açıktır, yanındayız! #AslıAydemireÖzgürlük
Hatay Dörtyol'daki Topaktaş ve Çökek yaylalarında çıkan yangın giderek şiddetini artırıyor. Müdahalelere rağmen yerleşim yerlerine ulaşma riski oldukça yüksek. Vatandaşlar tahliye ediliyor. #hatay #dörtyol #yangın
20 senedir her olayda "milli irade, sandık iradesi" diyen adamlar, bir seçimde ikinci oldular diye sandıktan çıkmış insan bırakmadı dışarıda. Bir parti birinci olamıyor diye olağanüstü hâl yaşıyoruz resmen.
Kürt partileri, 35 yıldır “terörist” damgasıyla kat be kat fazla baskıya maruz kaldılar ama kaybetmediler. Çünkü kitle, partisini yalnız bırakmadı. CHP’nin de kapsamlı bir yeni üyelik ve kadrolaşma hamlesi başlatması için daha uygun bir zaman olamaz. İnanan ve örgütlenen kazanır.
Hala uzlaşma falan deniyor. İmamoğlu feda edilse ve M. Yavaş olsa yarın sabah da onu alacaklar.
Artık mesele isimler değil, açık bir şekilde, ellerinde sopa “biz bu dünyada cenneti yaşayacağız ve sizin de tek vasfınız köpek gibi çalışıp bize kaynak yaratmak olacak” diyorlar.
Geçmişte yapılan tüm hukuksuzlukları bir şekilde sineye çekip insanları sadece sandıklara odaklandıran siyasetin sonuçları bunlar,seçimle gitmeyeceklerini mezardaki babannem bile görmüştür eminim,örgütlenip defetmekten başka çarenin olmadığını kabul edin ve harekete geçin artık..
Seçme-seçilme hakkı o bir bölgede kaldırılırken geleceği öngörebilen ve bu güne gelene kadar ona göre siyaset geliştiren siyasetçi yokmuş demek ki ülkede…