Mika Peltola(@MiPelt) 's Twitter Profileg
Mika Peltola

@MiPelt

ژن، ژیان، ئازادی! Bijîn Rêber Apo❤️🖤🌎 🌱 🐿️ ☦️ 🇫🇮 🇷🇴 🇫🇷 🇸🇪

ID:961260517

calendar_today20-11-2012 21:35:34

192,9K Tweets

2,0K Followers

4,9K Following

Poetic Outlaws(@OutlawsPoetic) 's Twitter Profile Photo

“Remember, remember, this is now, and now, and now. Live it, feel it, cling to it. I want to become acutely aware of all I’ve taken for granted.“

—Sylvia Plath

“Remember, remember, this is now, and now, and now. Live it, feel it, cling to it. I want to become acutely aware of all I’ve taken for granted.“ —Sylvia Plath
account_circle
Mika Peltola(@MiPelt) 's Twitter Profile Photo

Jarno Limnell Mitä 'turvallisuutta' voi taata sotilasliitto, jonka jäsenenä on halpahintaista kiristystä harjoittava, selän takana Putinin kanssa vehkeilevä ja jihadisteja rahoittava islamistinen diktatuuri? Mikä takaa, että kiristys loppuisi jäsenyyden hyväksymiseen? Ei sitten mikään.

account_circle
Mika Peltola(@MiPelt) 's Twitter Profile Photo

Olavi Kataja Jatketaan risteilyä Titanicin kannella. Jäävuori on edessä, mutta se ei yläkannen kermaperseitä kiinnosta pätkääkään. Kun sitten lopulta törmätään jäävuoreen, 'rupusakki' teljetään alakannelle ja liian vähät pelastusveneet rohmutaan itselle.

account_circle
Olavi Kataja(@OlaviKataja) 's Twitter Profile Photo

Joten jatketaan ristelyä. Antaa musiikin soida, syödään, juodaan ja naidaan. Maapallolaiva uppoaa vasta huomenna. Ei meillä hätää. Otetaan lisää bailurahaa lapsilta, nuorilta, köyhiltä, sairailta, vammaisilta, vanhuksilta, työttömiltä ja -luonnosta.
3/3

account_circle
Olavi Kataja(@OlaviKataja) 's Twitter Profile Photo

Elä hetkessä, carpe diem, nauti, uneksi.
Sitä elämä on. Mitä väliä huomisesta. Vielä tätä mällättävää meidän elämämme ajaksi riittää. Jälkeenjäävät pitäkööt huolta itsestään.
Ilmastonmuutos, luontokato tulee tuhoamaan elämän edellytykset. Mutta vasta joskus huomenna.
2/2

account_circle
Jussi Seppälä 🇫🇮🇺🇦(@jussipseppala) 's Twitter Profile Photo

Niin, Putin odotti Trumpin toista kautta, mahdollista vetäytymistä Natosta ja Ukrainan täyttä heitteillejättämistä.
Eikö teiltä Perussuomalaiset todella löydy parempaa osaamista tällä saralla? Kuinka typerä ihminen voi olla, että edelleen fanittaa Trumpia?

Niin, Putin odotti Trumpin toista kautta, mahdollista vetäytymistä Natosta ja Ukrainan täyttä heitteillejättämistä. Eikö teiltä @persut todella löydy parempaa osaamista tällä saralla? Kuinka typerä ihminen voi olla, että edelleen fanittaa Trumpia?
account_circle