A conta oficial da Canteira do @RCDeportivo #ANOSACANTEIRA | #Dépor ➡️ @RCDeportivo | #ASNOSAS ➡️ @RCDeportivoFem

⏱️ 56’ | 0️⃣ - 0️⃣ | 🔁 Cambio de pezas con #ADGrupoRegueira: Entra no campo Kevin Sánchez substituíndo a Hugo Villaverde. #FabrilCompos

⏱️ 56’ | 0️⃣ - 0️⃣ |

#FabrilCompos

⚽️ GOOOOOOOOOOOOOL do #Fabril! GO🔵⚪🔵OLAZOOOOO de Aarón Sánchez! ⏱️ 57’ | 1️⃣ - 0️⃣ | #FabrilCompos

✅ O Cadete dobrega ao UD Santa Mariña en Vigo por 0-1 cun gol de Gael aos 12 minutos de partido ➡️ Os branquiazuis suman 6 puntos de 6 posibles na División de Honra

✅ O Cadete dobrega ao UD Santa Mariña en Vigo por 0-1 cun gol de Gael aos 12 minutos de partido

➡️ Os branquiazuis suman 6 puntos de 6 posibles na División de Honra

⏱️ 71’ | 1️⃣ - 0️⃣ | 🔁 Cambio de pezas con #ADGrupoRegueira: Entran no campo Pablo García e Mardones substituíndo a Quique Teijo e Guerrero. #FabrilCompos

⏱️ 71’ | 1️⃣ - 0️⃣ |

⚽️ GOOOOOOOOOOOOOL do #Fabril! GO🔵⚪🔵OLAZOOOOOO de Kevin Sánchez! ⏱️ 74’ | 2️⃣ - 0️⃣ | #FabrilCompos

⏱️ 81’ | 2️⃣ - 0️⃣ | 🔁 Cambio de pezas con #ADGrupoRegueira: Entran no campo Noé e Nsongo Bil substituíndo a Luisao Macias e Darío Germil. #FabrilCompos

⏱️ 81’ | 2️⃣ - 0️⃣ |

📝 O Fabril "respondeu ben" ante o Compos e o cambio de escenario, ABANCA-RIAZOR por Abegondo 👇 👇 👇 🔗 rcdeportivo.es/gl/novas/o-fab…

👇 👇 👇

🔗 rcdeportivo.es/gl/novas/o-fab…

📝 Resultados onte sábado e calendario deste domingo, con 4 partidos ➡️ Os dous equipos infantís arrincan a División de Honra ante Atlético Coruña Montañeros CF e CD Conxo Santiago respectivamente 🔗 rcdeportivo.es/gl/novas/resul…

📝 Resultados onte sábado e calendario deste domingo, con 4 partidos

➡️ Os dous equipos infantís arrincan a División de Honra ante Atlético Coruña Montañeros CF e CD Conxo Santiago respectivamente

🔗 rcdeportivo.es/gl/novas/resul…

⚽ O Infantil arrinca a División de Honra con triunfo na Coruña por 1-7 ao Atlético Coruña Montañeros CF ➡️ Hugo Caridad -3-, Hugo Ferreiros -2-, Hugo Fernández e Tiago Caamaño foron os goleadores branquiazuis

⚽ O Infantil arrinca a División de Honra con triunfo na Coruña por 1-7 ao Atlético Coruña Montañeros CF

➡️ Hugo Caridad -3-, Hugo Ferreiros -2-, Hugo Fernández e Tiago Caamaño foron os goleadores branquiazuis

⚽ O Xuvenil B vence en Vigo por 1-8 ao CVC Valladares con goles de Íker Fernández, Xian, Miguel de Labra -3-, Diego, Trillo e Mauro ➡️ Os branquiazuis mandan na Liga Nacional con 6 puntos por mellor diferencia de goles que o Celta B, Pabellón Ourense CF e Racing de Ferrol

⚽ O Xuvenil B vence en Vigo por 1-8 ao CVC Valladares con goles de Íker Fernández, Xian, Miguel de Labra -3-, Diego, Trillo e Mauro

➡️ Os branquiazuis mandan na Liga Nacional con 6 puntos por mellor diferencia de goles que o Celta B, Pabellón Ourense CF e Racing de Ferrol

✅ O San Tirso SD Cadete vence por 2-1 ao UD Ourense en Abegondo cun gol de José Quiroga nos últimos minutos ➡️ Os 'verdes' suman 6 puntos de 6 posibles no grupo de cabeza da División de Honra

✅ O San Tirso SD Cadete vence por 2-1 ao UD Ourense en Abegondo cun gol de José Quiroga nos últimos minutos

➡️ Os 'verdes' suman 6 puntos de 6 posibles no grupo de cabeza da División de Honra

✅ O San Tirso SD Infantil estréase na División de Honra cunha vitoria por 1-0 ante o CD Conxo Santiago ➡️ Yoel Darriba no minuto 55 foi o autor do tanto do triunfo dos 'verdes'

✅ O San Tirso SD Infantil estréase na División de Honra cunha vitoria por 1-0 ante o CD Conxo Santiago