CID Balkans Development(@CID_Tirana) 's Twitter Profileg
CID Balkans Development

@CID_Tirana

Misioni i Qëndrës për Informim dhe Zhvillim është të promovojë kulturën e inovacionit duke favorizuar komunikimin dhe zhvillimin ekonomiko- social.

ID:834419815557251073

linkhttp://balkansdevelopment.org/ calendar_today22-02-2017 15:09:21

154 Tweets

70 Followers

187 Following