Joaquim Torrent (@joaquimtorrent) 's Twitter Profile
Joaquim Torrent

@joaquimtorrent

Geògraf. Escric, observo i reflexiono, des d'aquesta terra.

ID: 962381587

calendar_today21-11-2012 13:10:07

244,244K Tweet

11,11K Takipçi

11,11K Takip Edilen

Ruché (@afrentacasas) 's Twitter Profile Photo

ATV siempre ha siu una eina de colonización espanyola dende que prencipió, l'unico diferent ye que la van a dirichir foranos en cuenta de locals pero l'obchetiu no cambia.

Bernat Mallén (@bernatmallen) 's Twitter Profile Photo

Catintheroof A dins l'article ja es diu que és l'augment d'expats, tot i que no és només això. Per més que els costi dir-ho, és el creixement migratori (expat o no) i l'èxode de catalans, que se'n van a viure al Maresme, Vallès, o fins i tot el Baix Llobregat (en menor mesura).

Joaquim Torrent (@joaquimtorrent) 's Twitter Profile Photo

MarçaI I pot venir un milió més, JXCAT fent regularitzacions massives....Ja s' ho faran, perquè és evident que tota aquesta massa de gent no els votarà a ells.

MarçaI (@mrshl0) 's Twitter Profile Photo

324.cat Doncs mira, jo aposto per traslladar els veïns multimilionaris de Gavà Mar a prendre per sac i tindrem el problema solucionat :)

Ramon Cotarelo (@ramoncotarelo) 's Twitter Profile Photo

.Sílvia Orriols és l'única que ha gosat denunciar el règim gairebé nordcoreà de censura y manipulació 3Cat i @catradio al servei dels lladres de Esquerra Republicana i Socialistes PSC/❤ per enganyar la gent i vetar tota crítica. Els "periodistes" tots callats i cobrant

Resistència Catalana 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 (@resistenciacat) 's Twitter Profile Photo

Primeres classes d'ADE a la UPF Barcelona : una mestra argentina ("yo el catalán ni lo leo") i un peruà. 100 % en castellà amb un alumnat catalanoparlant. Universitat Pompeu Fabra o Universitat Francisco Franco?

Om Tare Tuttare Ture Soha 🇮🇱🦋🐞📿 (@taraverdediosa) 's Twitter Profile Photo

Sergi Maraña La culpa d'aquesta situació d'absoluta incompetència lingüística per part del metge i de la sensació de vulnerabilitat i desprotecció empàtica per part del pacient és inadmissible. Si fos a UK hauria de saber anglès Quin dany irreparable (de moment) han perpetrat a la S.Pública.

Carme R Roquet-Jalmar EFTA 🇮🇱🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 (@carladelcarme) 's Twitter Profile Photo

Sergi Maraña Avui 🏥 Viladecans 7 h TAC -No em posen contrast? -No hace falta 10 h 📞 -Vuelva a las 2 para repetir TAC -Pq? -Pq no le han puesto contraste -Però estic menjant un entrepà i hauria d'estar en dejú -Pues deje d comer 🏥13,30 h -Nombre? -Carme R. - Firme aquí (Pacient: Teresa S.)

<a href="/SergiMaranya/">Sergi Maraña</a> Avui 🏥 Viladecans 7 h TAC
-No em posen contrast?
-No hace falta
10 h 📞 
-Vuelva a las 2 para repetir TAC
-Pq?
-Pq no le han puesto contraste
-Però estic menjant un entrepà i hauria d'estar en dejú
-Pues deje d comer
🏥13,30 h
-Nombre?
-Carme R.
- Firme aquí (Pacient: Teresa S.)
Neus Palma #NoPassaran (@palmaneus) 's Twitter Profile Photo

Sergi Maraña Ahir, una metgessa substituta d la meva metgessa no em va voler atendre. Van canviar planta i despatx habitual i quan ens van alertar (no hi havia cartell) vam anar on era. Passaven 25' em va dir que no m'atenia. Sudamèrica, no sap català. És un resum, ho denunciaré .Salut

Estat.cat (@estatcat_) 's Twitter Profile Photo

Jordi Coma (Aliança Catalana): “Enlloc de trencar relacions amb Israel s’hauria de trencar relacions amb Espanya” estat.cat/jordi-coma-ali…

Tony Fflewdwr Jenssen 🏴󠁧󠁢󠁷󠁬󠁳󠁿 #Annibyniaeth (@tfjenssen) 's Twitter Profile Photo

Greu problema aquest, amb uns nivells automàtics de català C als estudiants en acabar l’escolarització, i uns cursos per treure’s el nivell C que no són rigorosos. O sigui, que continuen enganyant els ciutadans amb fraus com aquest del català. elnacional.cat/ca/cultura/ten…

Joaquim Torrent (@joaquimtorrent) 's Twitter Profile Photo

Catintheroof Bernat Mallén Els catalanoparlants no disminueixen en nombres absoluts, si que ho fan en relatius respecte a la resta de la població que ni adopta ni assumeix el català. En resum: no s 'integren!