Ali Şalom(@AliShalom_) 's Twitter Profileg
Ali Şalom

@AliShalom_

brewmaster / boxing

ID:321579047

calendar_today21-06-2011 20:06:15

36,1K Tweets

5,9K Followers

847 Following

Onur(@Tweets4Onur) 's Twitter Profile Photo

Geçen gün Saray rejimi İngiltere'nin sığığnmacıları yolladığı Ruanda ile 'turizm antlaşması' imzalamıştı. Hemen bugün Ruanda-Türkiye arası tüm uçaklar hızla dolmaya başlamış, sefer sayıları arttırılıyor. Sadece 1 Haziran günü Ruanda'dan İstanbul'a 66 uçak gelecek

account_circle
Boşuna Tıklama(@bosunatiklama) 's Twitter Profile Photo

Göçük düzeltme işlemi için istenen en düşük fiyat 4 bin TL'ye kadar çıktı.

• Ustaların günlük kazançları ise 15 bin TL seviyesinde.

Göçük düzeltme işlemi için istenen en düşük fiyat 4 bin TL'ye kadar çıktı. • Ustaların günlük kazançları ise 15 bin TL seviyesinde.
account_circle
Sabah(@sabah) 's Twitter Profile Photo

'245 hayvanımı sokak köpekleri telef etti. 1 milyonun üzerinde zararım var. Hayvanseverler bana da yardım etsin'

Kahramanmaraş’ta besi çiftliğine başıboş köpekler saldırdı. 40 koyun, 150 tavuk ve 55 kazı telef olurken, 12 koyun ağır yaralandı.
sabah.com.tr/yasam/basibos-…

account_circle
Ali Şalom(@AliShalom_) 's Twitter Profile Photo

mama yardımı altında binlerce kişinin para cukkaladığı bir düzen var. bazıları bundan bazıları da sırf salaklığından hala sokakta köpek terörünü destekliyor. hiç birşey yapmasalar bile sabaha kadar havlayıp insanları uyutmuyorlar, erken kalkmalarına sebep oluyorlar.

account_circle
Ayaz Kadirhan Ulubey(@UlubeyKadirhan) 's Twitter Profile Photo

Başıboş köpekler Kahramanmaraş’ta 40 koyun 150 tavuk ve 55 kazı telef etmiş, vahşet ötesi bir durum, hayvanların sahibi fenalaşıp hastaneye kaldırılmış.
Kaynak: Sabah

Başıboş köpekler Kahramanmaraş’ta 40 koyun 150 tavuk ve 55 kazı telef etmiş, vahşet ötesi bir durum, hayvanların sahibi fenalaşıp hastaneye kaldırılmış. Kaynak: @sabah
account_circle
Ali Atasoy 💙(@Ali_Atasoylu) 's Twitter Profile Photo

İnsan bir durur düşünür, ülkesinde SIFIR başıboş köpek olan, sistematik olarak köpekleri öldüren Almanya'nın Büyükelçisi, Neden hararetle köpeklerin başıboş sokaklarda dolaşmasını savunan derneğe bağış yapar.
Başıboş köpekler kime yarar, kime zarar?
Sokak Köpekleri Toplatılsın

İnsan bir durur düşünür, ülkesinde SIFIR başıboş köpek olan, sistematik olarak köpekleri öldüren Almanya'nın Büyükelçisi, Neden hararetle köpeklerin başıboş sokaklarda dolaşmasını savunan derneğe bağış yapar. Başıboş köpekler kime yarar, kime zarar? Sokak Köpekleri Toplatılsın
account_circle
🎙 Muhbir(@ajans_muhbir) 's Twitter Profile Photo

💥 Tayyip Erdoğan: (Başıboş köpekler)

“Çocuklarımız ölüyor, yaşlılarımız yaralanıyor. Hemen her gün başıboş köpekler bir olaya sebep oluyor. Diğer evcil hayvanlara da saldırıyorlar.”

💥 Tayyip Erdoğan: (Başıboş köpekler) “Çocuklarımız ölüyor, yaşlılarımız yaralanıyor. Hemen her gün başıboş köpekler bir olaya sebep oluyor. Diğer evcil hayvanlara da saldırıyorlar.”
account_circle
Ali Şalom(@AliShalom_) 's Twitter Profile Photo

günler 5x'den hızdan 10x'e geçti. emrah sefa gürkan'ın konuşma hızında geçiyor zaman. gazza'da rahat genocide yapmak için yahudiyat saati hızlandırdı derim.

account_circle