3,5K Followers

74 Following

Arsenal Norway(@GunnersNorge) 's Twitter Profile Photo

Det ble uavgjort, dessverre.

Det ble uavgjort, dessverre. Ga bort to mål gratis midt i vår beste periode, men Trossard reddet oss igjen. Og hva kan vi si om straffesituasjonen?
account_circle

Laget mot Bayern!

Rice - Jorgi - Ødegaard på midten igjen. Martinelli inn for Jesus.

Hva syns vi? Og hvem tipper resultat? 👇

I dag er det EKSTRA hjemmekamp, da UEFA har utestengt Bayern-fansen fra kampen i kveld etter de kastet fyrverkeri på banen mot Lazio.

Det betyr ca. 3000 ekstra Gooners på stadion, og det sier vi ikke nei takk til!

COYG

I dag er det EKSTRA hjemmekamp, da UEFA har utestengt Bayern-fansen fra kampen i kveld etter de kastet fyrverkeri på banen mot Lazio. Det betyr ca. 3000 ekstra Gooners på stadion, og det sier vi ikke nei takk til! COYG
Squawka(@Squawka) 's Twitter Profile Photo

◉ Arsenal have scored 38 PL goals in 2024, at least seven more than any other side.

◉ Arsenal have conceded four PL goals in 2024, at least six fewer than any other side.

◉ Arsenal have kept seven PL clean sheets in 2024, at least two more than any other side.

You can't…

◉ Arsenal have scored 38 PL goals in 2024, at least seven more than any other side. ◉ Arsenal have conceded four PL goals in 2024, at least six fewer than any other side. ◉ Arsenal have kept seven PL clean sheets in 2024, at least two more than any other side. You can't…

🅰️ 4

Etter en rolig start i Arsenal-drakten... Kai Havertz denne sesongen: 30 kamper ⚽ 9 🅰️ 5 De siste 7 kampene: ⚽ 5 🅰️ 4

Jada! 3-0 borte mot Brighton.

⚽ Saka, Havertz, Trossard
⛔ Ny clean sheet (4 mål imot i hele 2024)
💪 Og en kjempe gjeng som fighter i 100 minutter

Jada! 3-0 borte mot Brighton. ⚽ Saka, Havertz, Trossard ⛔ Ny clean sheet (4 mål imot i hele 2024) 💪 Og en kjempe gjeng som fighter i 100 minutter

'The test results have been reviewed by two leading cardiologists and there are no obvious cardiac causes found from these thorough investigations so far.'